Bezoektijden

Voor patiënten is het fijn als zij bezoek ontvangen. Het is belangrijk voor de patiënt en zijn of haar medepatiënten om dit te doen binnen de vastgestelde bezoektijden.

De algemene bezoektijd van het Maasstad Ziekenhuis is iedere dag van 14.00 – 19.30 uur. Als het nodig is maken we, in overleg, uitzonderingen. Enkele afdelingen hanteren afwijkende bezoektijden, zie het overzicht hieronder.

Patiënten die zijn opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis mogen per patiënt per keer 2 bezoekers ontvangen tijdens de  bezoektijd van 14.00-19.30 uur. Er mag tussendoor afgewisseld worden. 

Komt u op bezoek en bent u verkouden?

Dan vragen wij u een mondneusmasker te dragen. Zo beschermen we onze patiënten en elkaar tegen virussen.

Afwijkende bezoektijden

Op de volgende afdelingen gelden andere bezoektijden:

Afdeling  Bezoektijden
Brandwondencentrum Iedere dag van 11.00 - 19.30 uur met een uitloop tot 22.00 uur. Als u later bent dan 19.30 uur is het niet meer mogelijk toegang tot het Brandwondencentrum te krijgen. Bent u voor die tijd aanwezig dan kunt u blijven tot uiterlijk 22.00 uur. Afwisselen is na 19.30 uur niet mogelijk. Meer informatie
 Hartbewaking

Iedere dag van 16.00 - 19.30 uur. Meer informatie 

Kindergeneeskunde 

Ouders/verzorgers zijn altijd welkom. Een van beiden mag blijven slapen.
Bezoek is welkom van 07.00 - 12.30 uur en van 14.00 - 19.30 uur.

 Neonatologie
  • Ouders/verzorgers zijn altijd welkom. Wij vragen u wel om uw kind tussen de voedingstijden in bed te laten liggen.
  • Ook bezoek is altijd welkom. Het aantal bezoekers is maximaal 2 personen tegelijk waarvan 1 de ouder/verzorger van het kind moet zijn. Beperkt wisselen en uitzonderingen zijn alleen mogelijk in overleg met de verpleging.
  • Broertjes en zusjes zijn welkom op de afdeling, zolang zij de waterpokken hebben gehad. Andere kinderen onder de 12 jaar worden niet toegelaten.
  • Wij vragen u altijd te melden aan de verpleging als u, of een gezinslid, ziek bent of in contact is geweest met zieke mensen. Zodat wij met u de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen treffen.