Inloggen Babycam

Als uw kind is opgenomen op de afdeling Neonatologie, begrijpen we dat u het liefst de gehele dag bij u kind bent. Omdat dit waarschijnlijk voor u niet altijd mogelijk is, kunt u gebruik maken van de BabyCam. Wij  bieden u hiermee de mogelijkheid om uw kind via een beveiligde verbinding op afstand te volgen, zodat u zoveel mogelijk betrokken bent bij uw kind. De BabyCam laat via onze beveiligde website, live beelden zien van uw kind in de couveuse of de wieg. De videobeelden van uw kind zijn niet voorzien van geluid en worden niet door ons opgeslagen of bewaard.

U logt in met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, welke u ontvangt van de verpleegkundige. Ook krijgt u een code per sms. Als u bent ingelogd, heeft u de mogelijkheid om sub accounts aan te maken voor bijvoorbeeld opa en oma.  

 

Als u als moeder bent opgenomen op de afdeling Verloskunde of de afdeling Intensive Care of Medium Care, kunt u op de MIES-terminals (Maasstad Informatie Entertainment Systeem à tv aan bed) uw kind 24 uur per dag live zien. U kunt ook inloggen op uw smartphone, tablet of laptop als u die bij zich heeft. In het ziekenhuis kunt u hierbij gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk.

 

Klik hier om in te loggen.