DigiD cursus in de bibliotheek

Om Mijn Maasstad Ziekenhuis te gebruiken heeft u een computer nodig en DigiD met sms. Dat kan lastig zijn als u niet vaak met de computer werkt en nog geen DigiD heeft. In de bibliotheek in Rotterdam kunnen ze u helpen.

Cursus Digisterker

In de cursus Digisterker leert u hoe u DigiD moet gebruiken. De cursus bestaat uit 4 lessen en is gratis. U betaalt alleen €10,- voor het werkboek.

U kunt zich direct aanmelden via het online aanmeldformulier www.bit.ly/digisterker010

Workshop Klik & Tik - leer de basis van internet en email

Wilt u leren hoe internet en email werkt? Of wilt u wat zekerder worden als u het internet op gaat? In de workshop Klik & Tik leert u de basis van internet en email. U kunt elk moment starten.

Informeer naar de mogelijkheden bij de bibliotheek bij u in de buurt.

Het volledige aanbod van digitale cursussen in de bibliotheken in Rotterdam vindt u hier.