Werken & Leren

Kies jij voor een baan of een opleiding in het Maasstad Ziekenhuis? Dan kies je voor de dynamiek van een groot stadsziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Wij hebben een multiculturele patiëntenpopulatie die uit Rotterdam en de regio afkomstig is.

Wie zijn wij?

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rotterdam-Zuid. Het ziekenhuis is STZ-ziekenhuis (vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) en heeft een aantal topklinische functies in huis, zoals een brandwondencentrum, een dialysecentrum, een HIV-AIDS-behandelcentrum en een hartcentrum. Verder is er een Level III intensive care en is het een van de weinige algemene ziekenhuizen die patiënten perinatologische zorg en IVF-behandelingen kan bieden. De sfeer in het Maasstad Ziekenhuis is “echt Rotterdams”. Medewerkers communiceren informeel en op directe wijze met elkaar. We steken allemaal de handen uit de mouwen voor onze patiënten. Of we dat nu doen als verpleegkundige direct aan het bed, als medewerker techniek of als medewerker in een functie op de afdeling ICT of Finance & Control.

Als Maasstad Ziekenhuis vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers ambitieus zijn en goed kunnen samenwerken. Wij werken hard aan optimale en veilige zorg voor onze patiënten. Herken jij jezelf in dit beeld en wil jij werken of leren in het Maasstad Ziekenhuis? Kijk dan naar onze vacatures op de website. Je kunt direct solliciteren naar een baan of opleiding.

Bekijk onze nieuwe vacaturewebsite.

Werken bij het Maasstad Ziekenhuis - Boven alles Rotterdams