Wie zijn wij?

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rotterdam-Zuid. De sfeer in het Maasstad Ziekenhuis is 'echt Rotterdams'. Medewerkers communiceren informeel en op directe wijze met elkaar. We steken allemaal de handen uit de mouwen voor onze patiënten. Of we dat nu doen als verpleegkundige direct aan het bed, als medewerker techniek of als medewerker in een functie op de afdeling ICT of Finance & Control.

null

Het ziekenhuis is STZ-ziekenhuis (vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) en heeft een aantal topklinische functies in huis, zoals een brandwondencentrum, een dialysecentrum, een HIV-AIDS-behandelcentrum en een hartcentrum. Verder is er een Level III intensive care en is het een van de weinige algemene ziekenhuizen die patiënten perinatologische zorg en IVF-behandelingen kan bieden.

Waar staan we voor?

Bij het Maasstad Ziekenhuis handelen we vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, deskundig, gastgericht, verbindend en ambitieus. Wat betekent dit in de praktijk? Bekijk het filmpje over onze kernwaarden.

Het Maasstad Ziekenhuis hecht veel waarde aan samenwerking met andere zorginstellingen in de regio Rijnmond. Er zijn diverse samenwerkingsverbanden met o.a. het Erasmus MC, Ikazia Ziekenhuis, het Spijkenisse Medisch Centrum en het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Dit betekent voor jou als medewerker dat er met regelmaat kansen zijn om over de grenzen van de eigen organisatie te kijken en elders jouw expertise en vaardigheden in te zetten en andersom om nieuwe expertise en vaardigheden op te doen.