Een goed begin van een leerzame tijd

Heb je een coschap in het Maasstad Ziekenhuis gevonden? Het stagebureau gaat met jou aan de slag om je coschap voor te bereiden. Zo kun je op je eerste dag een goede start maken.

null

 

 

Om een tijdige start van je coschap mogelijk te maken  vragen wij je uiterlijk vier weken voor je start het volgende aan te leveren:

  1. Het Formulier Personeel niet in Loondienst (PNIL)
  2. De Vragenlijst Functiegericht Onderzoek (vergeet niet te paraferen op elke pagina!
  3. Een scan van beide zijden van je geldig ID-bewijs (geen rijbewijs) of geldig paspoort. LET OP: scan ook de pagina waarop je persoonsnummer vermeld is. Dit is vaak de achterzijde van je ID-bewijs of de achterzijde van de fotopagina van je paspoort.
  4. Een scan van je vaccinatieboekje, waaronder bewijs BMR*
  5. Een scan van je verklaring titerbepaling*
  6.           Betaalbewijs collegegeld (op jouw naam) van het collegejaar waarin je de coschappen loopt. Hiermee kunnen wij automatisch de vergoeding aan je overmaken. LET OP: een bewijs van inschrijving is niet voldoende (een bankoverschrijving wel). Daarnaast dient je naam op het betaalbewijs vermeld te staan.

Wij vragen je de PNIL en het Functiegericht Onderzoek:

  • te printen
  • duidelijk met pen in te vullen of te typen
  • handmatig te ondertekenen
  • te paraferen
  • te scannen in een goede kwaliteit
Het vaccinatiebewijs dient voorzien te zijn van je achternaam, voorletters, voorvoegsels en geboortedatum.

Alle documenten kun je uploaden via de link die je per mail hebt ontvangen of te mailen aan stagebureau@maasstadziekenhuis.nl (niet beveiligd, max 10mb per mail)

Het stagebureau zorgt ervoor dat de informatie wordt verwerkt. Dit betekent dat je op je eerste dag een personeelspas kunt halen (waarmee je toegang hebt tot delen van het gebouw en dienstkleding kunt verkrijgen) en toegang hebt tot het ICT netwerk. Ongeveer een week voor je start ontvang je nog een mail met praktische informatie en brengen wij je afdeling op de hoogte.

* Belangrijke informatie vaccinaties BMR en Hepatitis B

Hepatitis B: Voor alle coschappen adviseren wij een volledig vaccinatieprogramma tegen Hepatits B (dit is inclusief titerbepaling Hepatitis B).

BMR: Bij coschappen op afdelingen waarbij je in contact komt met kinderen en zwangeren (dus met name de coschappen Kindergeneeskunde en Gynaecologie/Verloskunde) adviseren wij de BMR-vaccinatie.

Heb je deze gegevens? Stuur deze dan zeker mee.
Ben je niet meer in het bezit van je titerbepaling Hepatitis B of vaccinatiebewijzen BMR? Vraag deze informatie dan direct op bij het RIVM.

Formulieren door stagebureau ontvangen?

Wil je er zeker van zijn dat de door jou gemailde documenten ook bij het stagebureau zijn binnengekomen? Je ontvangt van ons een reminder aangaande je documenten indien we je documenten niet ontvangen hebben. Hebben we alles goed ontvangen, dan zul je ook niets van ons horen. Uiteraard mag je ons altijd mailen of we alles goed ontvangen hebben.

VOG

Alle coassistenten die 6 weken of langer in het Maasstad Ziekenhuis komen werken, zijn verplicht een VOG te overleggen. Je ontvangt via de afdeling HR van Dienst Justis, op het e-mailadres dat je op je formulieren hebt ingevuld, een inlogcode om digitaal de VOG aan te vragen. Het aanvragen van een VOG is verplicht. Het niet inleveren van de VOG leidt tot het ontbinden van de overeenkomst. De kosten voor de VOG kun je, na de start van je coschap, declareren via AFAS (je dient dan de factuur en een betaalbewijs te kunnen overleggen). 

De originele VOG kun je per post opsturen naar: Maasstad Ziekenhuis, t.a.v. Human Resources, Locatiecode 2N002, Antwoordnummer 70016, 3070 WB Rotterdam. Je mag de VOG ook afgeven bij HR in het Maasstadhuis (grijze gebouw tegenover het ziekenhuis) op de 2e verdieping. Let op, je mag hier niet in werkkleding naar toe

CAO-vergoeding

Je hebt recht op een vergoeding voor de periode dat je coschappen loopt in het ziekenhuis. Omdat een coschap niet altijd volle maanden beslaat, is in de regeling, de vergoeding teruggebracht tot een vergoeding per dag (€ 1.800/261 dagen = € 6,90 per dag). 

Om de betaling van de onkostenvergoeding op een correcte, fiscale wijze te kunnen toepassen loopt de uitbetaling van de onkostenvergoeding via de salarisadministratie. Van belang is dat je kunt aantonen dat je kosten hebt gemaakt. Dit kan door het meesturen van een betaalbewijs collegegeld (voorzien van jouw naam). Indien je coschappen vallen onder studiejaar 2023-2024 dan dient het betaalbewijs collegegeld van 2023-2024 te worden aangeleverd. 

Om voor de vergoeding in aanmerking te komen, dient, bij het aanleveren van je documenten, op de PNIL je bankrekeningnummer duidelijk leesbaar te zijn. Daarnaast dien je bij het aanleveren van de documenten het betaalbewijs collegegeld mee te sturen. Hier dient je naam op vermeld te zijn. Een bewijs van inschrijving is niet voldoende.

Je ontvangt dan automatisch de vergoeding met de salarisronde.

Let op: indien je geen bewijs collegegeld kunt aanleveren (bijv omdat je geen collegegeld betaald) kunnen wij helaas geen vergoeding aan je overmaken.

Informatie over je coschap

Vooraf kun je ook alvast informatie over je co-schap nalezen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met het stagebureau.

Dit kan via 010-291 3400 of via stagebureau@maasstadziekenhuis.nl.