Manish Jhinkoe-Rai

Ik ben een enthousiaste persoon met een achtergrond in scheikunde, waarin ik mijn studie heb afgerond aan de UvA. Naast mijn scheikundige interesse heb ik ook een interesse in de zorg en in de medezeggenschap. 

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan op het gebied van medezeggenschap in het onderwijs. Ik vind het belangrijk om een constructief kritische noot te laten horen en daarmee een verschil te maken in de organisaties waarvan ik deel mag uitmaken. Zeker met mijn persoonlijke achtergrond. Daarom wil ik mijn richten op de zorgsector die me na aan het hart ligt. 

De zorgsector heeft een speciale plaats in mijn leven vanwege mijn affiniteit met mantelzorg en mijn wens om meer te leren over ziekenhuizen en hun functioneren. Ik ben vooral geïnteresseerd in het kijken naar de toekomst van de zorg en hoe we deze kunnen versterken door technologie, zoals AI, te implementeren. Hoe maak je dit voor toekomstige patiënten beter?

Het vooruitzicht om extra kennis op te doen en vanuit mijn perspectief een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg, doet me goed. Ik ben ook vooral geïnteresseerd in het betrekken van jongeren bij de ontwikkeling van de zorg, aangezien zij in de toekomst een patiënt kunnen worden van dit ziekenhuis.

Ik kijk er dan ook vol verwachting naar uit om samen te werken, nieuwe inzichten te verwerven. Laten we samen streven naar een toekomst waarin de zorg voor iedereen van hoge kwaliteit is en blijft groeien.