Veranderingen Mijn Maasstad Ziekenhuis

Het patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis ziet er sinds december 2023 iets anders uit. Ook zijn er een paar dingen veranderd. In dit bericht leest u wat precies.Zo ziet de nieuwe startpagina van Mijn Maasstad Ziekenhuis er uit. 

Op de startpagina kunt u snel zien wat u moet doen. Bijvoorbeeld uw gegevens controleren of een vragenlijst invullen. Daarnaast vindt u in Mijn Maasstad Ziekenhuis nog steeds heel veel informatie over uw zorg. In de toekomst komt daar nog meer bij en kunt u steeds meer dingen zelf regelen. 

Het volgende is nieuw in Mijn Maasstad Ziekenhuis:

  • U kunt uw medisch dossier, zoals deze in uw patiëntenportaal staat, downloaden als PDF-bestand.
  • U kunt meer persoonlijke gegevens zelf aanpassen, zoals uw verzekering en tandarts.
  • U kunt de uitslagen van functieonderzoeken inzien, zoals een hartslagtest of ademhalingstest.
  • Voor patiënten die zijn bevallen in het Maasstad Ziekenhuis komen naast de zwangerschapskaart (afspraken vóór de bevalling) ook het partusverslag (verslag over de bevalling) en het kraambedverslag (tijdens kraambedcontroles) in het portaal.

Een paar onderdelen staan niet meer in uw patiëntenportaal. U vindt er bijvoorbeeld geen overzicht meer van welke zorgverleners er in uw dossier hebben gewerkt. Dat overzicht kunt u nog wel aanvragen. Klik op dit aanvraagformulier 

Voor een groot deel werkt Mijn Maasstad Ziekenhuis hetzelfde, zoals u gewend was. Op www.maasstadziekenhuis.nl/mijn vindt u nieuwe instructies en video's. Zo kunt u direct aan de slag!